ВК „Дунав“ кани Русе на първия си домакински мач от Суперлигата

ВК „Дунав“ кани Русе на първия си домакински мач от Суперлигата

Мачът ще е срещу легендарния Левски и ще се играе в Монбат Арена

ВК „Дунав“ Русе стартира участието си в тазгодишното първенство на Суперлигата с домакински мач срещу легендарния клуб Левски.

Отборът на Русе, който разгроми конкуренцията във Висшата лига през изминалия сезон, продължава да бъде воден от старши треньор Петър Шопов и ще се изправи срещу Владимир Николов и Левски на 22.10.2018г. от 18:30 часа.

Шампионите на Дунав споделиха, че и този сезон ще играят за своята публика и че очакват присъствието и подкрепата на всички русенци в мачове от Суперлигата.

Състава на отбора включва познатите лица от изминалия сезон – Костадин Стойков, Цанко Цанков, Ангел Павлов, Милен Минчев, Стоян Вулджев, Симеон Добре, Константин Нечев и Владимир Христов.

Към отборът се присъединиха и няколко нови попълнения – Данаил Милушев, Антон Василиев, Иван Петров,  Евгени Григоров и Васил Атанасов.

Мачът ще се проведе в Монбат Арена, а цената на билета ще е 5 лева.

 

Припомняме, че през изминалия сезон Дунав получи промоция в Суперлигата след като надделя убедително над отборите от Б група на Висшата лига и над основния си противник ДЕЯ Спорт.

В сезон 2018/2019 ВК Дунав играе с подкрепата на Монтюпе ЕООД, Община Русе, Монбат и Приста Ойл.